Tre Kronor lekte till sig ny seger, Säsongskorten, Ny spännande KHK vecka och annan hockey…

Tre Kronor spelade idag sin andra match i årets Ishockey VM. Österrike stod för motståndet och de blev en munsbit för våra svenska grabbar. Man lekte hem en 6-1 seger utan att förta sig. Roligast av alla på isen hade Filip Forsberg. Tre baljor noterades han för och ett stort spel i övrigt. Redan efter första matchen mot Tjeckien stack jag ut hakan och sa att detta laget kommer gå långt. Finns ingen anledning att ändra på den uppfattningen efter dagens drabbning. Måndag klockan 16:00 så är det ny match. Då mot Lettland. Något vi redan längtar efter…

 

Patrick Galbraith vaktar den danska kassen i VM. Vilken match han gjorde mot Slovakien! Tänkte ni på att han stod med sin KHK mask? Underbart! Vilken PR!

 

Nu har försäljningen av säsongskort inletts. Vilken rivstart det blev! Härligt! Det kommer bli tryck i arenan till hösten. Var så säkra. Många kommer vilja ha en garanterad plats till klubbens första säsong i SHL.

 

Den minnesgode kommer ihåg att jag förra söndagen sa att det skulle bli en ny presskonferens inom kort. Så blev ju också fallet. Nu så säger jag så här: Det händer massa positiva och intressanta saker i och kring KHK just nu. Vi går därför mot en mycket spännande hockeyvecka. Den kommer förstås hårdbevakas här.

 

Nils Lagerlöf som lämnade KHK för spel i Frölunda J20 (fick även en match i A-laget) är nu tillbaka i Blekinge. KRIF är nästa destination för Nisse. Rätt miljö för att fortsätta utvecklingen tror undertecknad. Stort lycka till!

 

Var rädda om Er!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren