Så ska KHK ta tre poäng… – VoiceTweet från matchen Modo – KHK

Idag är det dags för KHK att spela sin andra match i SHL. Man beger sig mot Örnsköldsvik för match mot Modo.

Hemmalaget hade ett tufft fjolår och fick då kvala sig kvar i högsta serien. Inför denna säsongen har man värvat mycket nytt, men har inte imponerat vare sig på försäsongen eller i första SHL matchen. I premiären förlorade man borta mot Örebro med 4-1.
Vi kan räkna med ett mycket revanschsuget Modo som vill frälsa sin hemmapublik. De kommer försöka vinna denna matchen med hjälp av sin tyngd och rutin.

Karlskrona är också på jakt efter första segern i serien. Man har nu debuten i SHL avklarad och kan därmed bara borra ner sig och köra. Givetvis är man mycket hungriga efter tre poäng. KHK kommer försöka vinna denna matchen genom högt uppdrivet tempo. Det gäller att utnyttja den vassa skridskoåkningen som laget besitter.
Jag tror på bra chans till seger om Karlskrona håller farten matchen igenom, sätter sina chanser och minimerar misstagen bakåt.
Det enda som är klart i skrivande stund är att Linus Fernström vaktar kassen.

Du som vill följa matchen gratis behöver KHK appen. Den laddas man ner gratis till både iPhone/iPad och Androider. Med appen i Din mobil/platta gör Du så här:

  1. Gå in i KHK appen.
  2. Tryck på Live.
  3. Där ser Du en resultattavla. Uppe i högra hörnet på denna syns en pratbubbla. Tryck på den och välj Auto-Play. Sedan är Du igång.

VoiceTweet drar igång 15:55. Välkomna!
Det är Vi som är KHK!

 

Peter KHKaren