Drakar lyfter i motvind och VoiceTweet

Helgen var tung för alla Karlskronasupportrar. Förlust hemma mot Frölunda med 1-3 i fredags. Det var ändå en torsk med mersmak mot serieledarna. Lördagen såg samma Frölunda besegra KHK med 7-1. Stora siffror, men måste ändå säga att det kändes som Karlskrona var på väg in i matchen vid ställningen 3-1. Sedan fick Frölunda två powerplay och det var godnatt.
Samma dag förlorade KHK J20 på straffar med 1-2 hemma mot Linköping.
J20 spelade även hemma på söndagen. Då blev det förlust med 0-1 mot Örebro. Karlskrona radade upp chanser och vann skotten med 37-22. Man gjorde allt utom mål. Tungt!
Glädjeämnet var KHK J18 som besegrade Nässjö med 4-2 och leder serien.

Nu är det ny vecka och nya matcher. Redan på tisdag kväll är det ny omgång i SHL. Karlskrona möter då serietrean Färjestad på bortaplan.
Vad talar för att KHK ska vända sin negativ förlustrad i denna fighten?
Inte mycket kan man tycka, då Karlstadslaget är mycket starka hemma i ”kaffepaketet”. Just att nästan inget talar för Karlskrona, tror jag kan tala till deras fördel. De kan skrinna in på isen utan någon som helst press. Bara ut och ha roligt. Når laget samma höjder som mot Frölunda hemma, blir jag inte det minsta förvånad om man vänder hem med en seger i bagaget.

 

KHK har sedan ytterligare två matcher denna veckan. Luleå hemma på torsdag då man erbjuder härliga priser på familjebiljetter denna höstlovsvecka.
På lördag är det Djurgården borta och den matchen spelas i Globen.

 

KHK J20 spelar hemma mot HV71 på onsdag och borta mot Färjestad under lördagen. De kan slå alla lag i denna serien. Missa inte att besöka arenan under onsdagen!
KHK J18 beger sig på söndag till Jonstorp för att jaga ny triumf.

 

Det har varit tungt att vara KHK supporter ett tag. De svaga viker då ner sig. De starka gör som draken och lyfter i motvind.

 

Matchen Färjestad – KHK kan man följa via VoiceTweet i KHK appen. Tjänsten är gratis och startar 18.55. Välkomna!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren