Jättematch av KHK

På fredagskvällen kom serieledande Frölunda till ABB arena i Karlskrona. Många hade nog trott att det bara var att hämta tre poäng. Oj så fel de hade!

Det tog bara fem sekunder innan KHK gjorde 1-0 genom Alexander Viklund. Taket lyfte då i arenan. Gästerna hann kvittera till 1-1 innan perioden var över. Målskytten var en viss Joel Lundqvist i powerplay.

Frölunda vann skotten med 2-9 och visade varför man leder serien. Samtidigt slet KHK spelarna som djur och visade att man tänkte kriga.

I mellanakten skapade båda lagen chanser att ta ledningen. Efter 9.36 är det Frölunda som sätter 1-2 i ett nytt powerplay.

Skott 8-11

Karlskrona gör sedan en fantastiskt bra tredje period. Man är ett stolpskott från 2-2. Närmare än så kan man inte komma.

Skott: 6-13

Frölunda är ett mycket bra hockeylag. Man är värdiga serieledare och förtjänar mycket beröm. Mot detta skickliga gäng gör KHK en fantastisk insats. Killarna visade en enorm vilja och moral. Trots förlusten törs jag lova att folk gick hem med ett leende på läpparna. Med detta spelet hade Karlskrona besegrat flertalet av de motståndare som det tidigare blivit torsk mot.

Det kändes verkligen som att det var vändningen ikväll.