En dag på KHK’s träning och lite annat

Foto: Stefan Andersson.

Hej på Er kära läsare, tittare och lyssnare!

Idag torsdag gjorde jag ett nedslag på KHK’s träning. Där gjordes det en hel del intervjuer och först ut är Janne Karlsson som Ni hittar här på höger sida.

Undertecknad åkte snabbt på ett uppdrag. Jag tilldelades ett block och penna för att hålla ordning på målen som gjordes för svarta och vita laget.
Alla övningarna ingick i ”matchen”.

Jag måste erkänna att jag är imponerad över vilken fart vi har på träningarna. Spelarna flyger fram över den vita isen likt vinthundar. Härliga chanser skapas, men bakåt står Patrick och Timo. De bägge bjuder på den ena räddningen efter den andra. Deras rörlighet och säkra ingripande är rent hockeygodis. När väl en puck letar sig in i nätet utbryter stort jubel i laget som nätade.
Det är inte bara snabba och tekniska lirare vi har i vår besättning. Det är också ett gäng tjuriga vinnarskallar. Det yttrar sig också när man fått ett mål i baken.
Det är fullt krig under träningarna.
Härligt!

Till slut så stod det vita laget som segrare med 6-5. Självklart stort jubel och även en lagfotografering för det vita gänget.
Grabbarna i den svarta munderingen slog frustrerat klubbor i sargen när slutsignalen ljöd.

Man ser hur roligt våra killar har tillsammans. De är ett härligt gäng, där det är högt i tak.

Det är helt enkelt roligt att studera detta gänget även på träningar.

Dessa killarna har sett till att Vi leder HockeyAllsvenskan med bred marginal. Inte nog med att vi tagit 37 poäng, vi har också en målskillnad på +38.

Tvåan, trean, fyran, femman, sexan och sjuan i serien som är: Västerås, Asplöven, Malmö, Mora, Karlskoga och Djurgården har exakt +38 tillsammans…

IMPONERANDE!

Laget kommer att få några lediga dagar, men annars är det full fart även under uppehållet. Redan nu ser vi fram mot Malmö borta måndagen den 11/11.

Du vet väl att Du kan följa den matchen helt gratis via VoiceTweet?
Bara ladda ner KHK appen så är det klart att börja lyssna på matchen.
Både att ladda ner appen och att lyssna är förstås helt gratis.
Alla KHK’s matcher kan man nu följa där, om man inte har möjlighet att vara på plats.

När KHK spelar längre bortamatcher vet Du väl att det alltid är uppsnack och sändning av matchen på Stars and Stripes

Uppsnacket kan Du alltid höra, även om Du inte är inne på Stars. Det gör Du genom att gratis ladda ner appen Stars and Stripes, eller genom att gå in här på www.KHKaren.se och klicka på direktsändning.

Ha det bra och var rädda om Er!

Och glöm inte…

Ni vandrar aldrig ensamma, för… Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren