Stentuff bortamatch väntar KHK

På torsdagskvällen väntar en mycket svår uppgift för Karlskrona HK. Man ställs då mot Malmö Redhawks i lejonets kula. Skåningarna har gått som tåget under en längre tid och parkerar nu på andraplats i tabellen. KHK har haft det tuffare på slutet och har nu tre raka torsk.

På förhand talar absolut ingenting till Karlskronas fördel. Vi får verkligen slå ur underläge och det tror jag kan vara en stor fördel. Matchen är verkligen viktig. Innan nedsläpp skiljer fyra poäng mellan lagen. Förlust och det är vips sju pinnar. Vinst och det skiljer en ynklig pinne.

Malmö kommer att spela en fysisk hockey med fart. Vi måste vara beredda på en anstormning redan från första sekunden. Vi måste spela med insidan. Vara taktiska och gå på de rätta puckarna. KHK får inte fuska med några detaljer. Allt måste göras med största precision.
Helt klart har vi potential att kunna vinna matchen. Spelarna måste tro på att vi kan lägga pågarna på rygg. Första målet tror jag blir mycket viktigt.

Nu taggar Vi ihop och ska se till att fixa tre poäng till staun.

Du kan följa detta hockeydrama på Stars ihop med andra hockeyälskare. Klockan 18:00 startar Vi uppsnacket. Missa inte detta!

Om Du inte kan vara på plats går det utmärkt att följa uppsnacket i Stars appen eller här på KHKaren.se

Kan Du inte se matchen live eller via datorn/TV, då är lösningen VoiceTweet. Den hittar Du i KHK appen och är gratis att lyssna på.

Glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, För Det Är Vi Som Är KHK!

One Response to "Stentuff bortamatch väntar KHK"