KHK på poängjakt i klassiska Vasaloppstrakter

Idag lördag väntar den sista fighten på KHK’s road trip. Man är i Dalarna och då närmare bestämt Vasaloppsmetropolen Mora.

Dalkarlarna har full form och ståtar nu med två raka segrar. Senast var man i Ängelholm och betvingade Rögle. Mora innehar i nuläget den sista platsen till Förkvalet. Den platsen släpper man förstås inte ifrån sig frivilligt.
På hemmaplan spelar Mora en offensiv och frejdig hockey. De kommer att offra både armar och tår för tre poäng.

Hur ska då KHK få motståndet ur spår?

Det kommer att gå undan från start och vi måste vara på tårna direkt. Jag tror och hoppas att killarna är grymt besvikna och förbannade över insatsen mot Almtuna senast. Därför tror jag på ett mycket revanschsuget Karlskrona. Jag brukar tjata om första och andrapasset. Det är hyperviktigt att dessa sitter på bladet. När vi kommer med fart genom mittzon, ja då är vi svårslagna. Lika sårbara är KHK när denna detaljen inte fungerar. Undertecknad har en bra känsla och jag sticker ut hakan och säger att vi tar full pott.

Dramat om en topp tre placering kan Du följa med andra KHKare inne på Stars and Stripes. Klockan 18:30 drar det igång och matchen en timme senare. För att vara säker på plats bokar Du bord på 0455 152 40. Vi syns på Stars!
Uppsnacket går också att följa gratis och live i Stars appen och här på KHKaren.se
. Välkomna!

Du som inte har möjlighet att följa matchen live eller via dator/TV, kan gå in i KHK appen och få referat via VoiceTweet. Detta är en gratistjänst.

Vi konstaterar att det blev Kanada som vårt kära Tre Kronor får möta i OS-Finalen på söndag. Vilken grym batalj det kommer att bli!

Ha en underbar lördag och…

Glöm inte, Du vandrar aldrig ensam – För Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren

One Response to "KHK på poängjakt i klassiska Vasaloppstrakter"