Tillbaka, Spännande, Tack!, Så här tror jag och lite allmänt KHK surr

Undertecknad har haft radioskugga några dagar p.g.a. en skada. Nu är jag tillbaka med full kraft.

Stefan Bengtzen är en man med fantastisk fingertoppskänsla. Nu har han gett oss tre mycket spännande nyförvärv. De är ännu inte kända för den breda massan, men jag tror han träffat rätt igen.

Henrik Nilsson som närmast hämtas från KRIF är ju fostrad i Gnaget. Han är en storväxt tjugotvååring som gjorde mycket bra ifrån sig när han lirade juniorhockey med AIK. Nilsson har också varit med i 17 SHL matcher och spelat 45 kamper i HA. Nu kommer han närmast från två säsonger i KRIF, där han imponerat från sin backplats. Henrik är under kraftig utveckling och blir högintressant.

Maksim Matushkin är en tjugofyraårig backpjäs som jag följt i flera år. Redan när Maksim spelade i Nybro säsongen 10/11 var jag imponerad över hans offensiva skills. Efter två säsonger i Oskarshamn blev det storsatsande Vita Hästen inför senaste säsongen. Han var där extremt viktigt för Norrköpingslaget i powerplay. Matushkin har växt även defensivt och det här är en lirare med kapacitet att bli en mycket stor spelare.

Torsdagens värvning Mattias Granlund är en tjugoettårig forwad som fått en rejäl utbildning hos Svenska Mästarna Skellefteå AIK.

Mattias har representerat Sverige både i U17, U18, U19 och U20.

Då förstår säkert alla att det finns mycket att ta av.

Nu kommer Granlund närmast från två säsonger i Oskarshamn.

Det här är en kille som har hur mycket hockey som helst i sig. Med rätt förutsättningar kommer han att slå ut till en ack så vacker blomma.

Hur tror jag då att det fortsatta värvandet kommer att se ut?

Det ska in 3 backar till, 1 ytterforwad och 2 centrar. Jag är helt säker på att i fortsättningen kommer dynamiten. Nu har vi värvat tre lovande spelare som kan bli superbra.

På återstående sex platser kommer det att komma namn av annan kaliber.

Framåt ska nu Jordan, Jesper och Pär ersättas. Bakåt är det framförallt Nick som det ska in annat krut. Stefan har uttalat att han vill sprida ”Nick Pengarna” på fler backar. Räkna därför med att tre klippor kommer att trilla in.

Håll ögonen öppna… ;)

De senaste dagarna har det hänt mycket runt KHK och efter massa hårt jobb är Vi nu på rätt väg igen.

Tack för det! :)

Rickard ”Charlie” Karlsson skriver ett underbart inlägg som bara inte får missas. Jag länkar till det här: http://khk.se/blog/nyheter/tack-alla-ni-som-tog-kampen-for-khk/

Förslaget KHK gett till kommunen angående matchtröjorna är ju helt briljant. Om inte kommunen nappar på detta, ja då har de nog ingen marknadsförare på plats.

Dessutom är tröjorna som föreslås ursnygga.

Janne Karlsson anfaller KHK från höger och vänster i alla möjliga forum.

Man kan ju fråga sig varför, när klubben uppträtt helt korrekt mot honom.

Vi laddar nu för många nya härliga hockeynyheter.

Fram till Vi hörs:

Var rädda om Er och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, För Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren