KHK vann genrepet med 6-3

På onsdagskvällen spelade Karlskrona HK sin sista träningsmatch innan seriestarten.

Troja kom på besök och de besegrades med 6-3.
KHK tog ledningen med 1-0 genom Emil Larsson, men smålänningarna var ofina nog att både kvittera och ta ledningen med 1-2 innan första perioden var över. Den sista kassen kom när KHK hade powerplay…

I den andra akten utökade Troja till 1-3. Publiken väntade på att hemmalaget skulle vakna.
I spel fem mot tre skulle de få jubla när Kalle Ekelund hittade rätt och reducerade till 2-3. Ett resultat som sedan stod sig perioden ut.

Efter att KHK agerat lite sömnigt i de två första perioderna, så ökade man tempot i tredje.
Erik Thorell kvitterar till 3-3 och strax därefter skjuter Pudas in 4-3. Det skulle komma mera…
På volley gör Emil Larsson 5-3. När sedan Troja tar ut målvakten för att närma sig i målprotokollet kliver Larsson fram och sätter sin tredje pytts för kvällen.
Inget mer händer och matchen slutar 6-3.

Karlskrona gör vad som behövs och inte mer. Spelarna har förstås seriepremiären i tankarna.