KHK jagar ny seger, ny spelarfakta, Sunes Hörna och VoiceTweet

På tisdagskvällen är det dags för KHK att ge sig in i leken på nytt. Den här gången är det Oskarshamn som gästar Karlskrona.

 

Fredrik Söderströms grabbar har det verkligen tungt för tillfället. Man är just nu jumbo i HockeyAllsvenskan och nyligen krävde supporterklubben Freddes huvud på ett fat. Där backade man dock så småningom efter ett möte med klubben.

Det är alltså ett lag i en mycket trängd situation som KHK ställs emot. Jag såg Oskarshamns möte hemma mot Mora i lördags. Då spelade man ut dalkarlarna i den första perioden, men ledde bara med 1-0 i paus. Därefter tog Mora över mer och mer. När Hesa Fredrik ljöd stod det 1-3 på tavlan.
Nu kommer förstås Oskarshamn att vara desperata. De måste börja vinna matcher. Man har på pappret ett riktigt bra lag och det finns kapacitet att fälla alla lag. Vi kan räkna med att Söderströms pojkar kommer att kriga till sista droppen.

 

Karlskrona måste vara beredda på att det kommer bli ett riktigt slagfält därute. Man kommer inte att få något gratis. I vanlig ordning måste KHK utnyttja sin skridskoåkning. Då är vi alltid mycket svårstoppade.
Patrick Galbraith vaktar kassen igen. Erik Thorell är inte tillgänglig för spel.

 
Jag tror att KHK kommer att åka sönder Oskarshamn och förlänga sin segerrad. Sedan har man ju alla på läktaren i ryggen, som lyfter fram killarna på isen.

 
Det finns nu ny spelarfakta i KHK appen. Missa inte detta! Undertecknad kan väl avslöja att jag haft ett finger med i spelet.

 

Som vanligt börjar ”Sunes Hörna” klockan 18:00. Välkomna!

 

Om man inte kan vara på plats så finns det ett alternativ. Från 18.55 kan man följa matchen via VoiceTweet. Tjänsten är gratis och finns i KHK appen. Fungerar på iPhone och iPad. Välkomna!

 

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren