Hela staun – Är ni klara?

Jag hoppas förstås att hela staun och alla andra KHKare i vårt avlånga land svarar: JAJAMENSAN FATTAS BARA!

Den resan som Karlskrona HK har gjort är fantastisk och något som bär stolthet över sig. För första gången i historien ska stadens ishockeylag spela en HockeyAllsvensk  final, där vinnaren går till SHL. När säsongen startades var det här hockeylaget uträknat av landets alla hockeyexperter. Domen var stenhård. Detta laget skulle hålla till i botten.
Grabbarna i laget KHK slog dövörat till. Man gick in i ishallar runt om i Sverige och stod upp för varandra, spelade med hjärtat och var beredda att offra blod, svett och tårar.

I takt med framgångarna växte respekten för dessa underbara hockeykrigare. Det var bara några förståsigpåare som fortfarande efter fyrtiofem omgångar envisades med att skriva eller säga: Karlskrona skrällde igen. Alla andra hade för länge sedan förstått vilket lag detta är och vilka killar som står upp för vår stad.

Alla ska känna sig stolta för detta laget. Oavsett om man är Karlskronabo eller bor i annan del av landet och håller på KHK.
Tänk bara vilken PR och glans detta laget skänkt till Karlskrona kommun. Spaltmeter har skrivits om laget i rikspress, lokaltidningar, bloggar och sociala medier. Karlskrona har också synts och hörts i tv och radio. Allt detta kommer förstås att ge ringar på vattnet. Nyfikenheten kring staden Karlskrona växer och på sikt kommer detta märkas inom många olika områden.

Kommande vecka går KHK in i den HockeyAllsvenska finalen. På onsdag möter man Västerås på bortaplan och på fredag är det returmatch i staun. Du har väl biljett?… Annars är det dags att införskaffa en sådan dyrgrip. En uppmaning till oss alla. Gör detta till en fest för hockeyn och staden.

Här hoppas jag Karlskrona kommun är med på noterna och gör lite kringarrangemang.
Näringslivsidkarna kan ju till exempel köra kvalerbjudande varje dag i veckan. Varför inte dagens SHL meny på krogarna? Bara fantasin sätter stopp.
Låt hela staun bubbla av lycka och kvalnerver. Tillsammans gör vi detta till en hockey och stadsfest.
Vi ska visa resten av Sverige att här gaur det och här är allt möjligt. För vi står upp varandra!

Nu hoppas jag att just Du känner stolthet över vad Karlskrona HK har presterat, att vi tillsammans ger laget vårt stöd och ser till att kommande veckor blir något att minnas.

 
Killarna i laget ger allt för oss. Vi ska ge allt för killarna. Resan mot SHL rusar vidare!

Det är Vi som är KHK!
/Peter KHKaren

P.s Så sträck på ryggen och var stolt om Du bor i Karlskrona eller lever på annat håll i Sverige och håller på KHK.

One Response to "Hela staun – Är ni klara?"
  1. Alla vi från staun som bor ute i landet håller stenhårt på KHK
    Ser fram mot möten FBK-KHK
    Ulf Zälle Karlstad