Dags för den HockeyAllsvenska FINALEN…

Onsdagen den 4 mars 2015 kommer bli ett historiskt datum. Det är då som pucken släpps mellan Västerås och Karlskrona i ABB Arena Nord. De bägge lagen ska göra upp i bäst av fem matcher och detta kommer bli en rysare som saknar motstycke.

I skrivande stund sitter KHK på resande fot och är ca: en timma från Västerås. Alla utom Patrik Nevalainen och Filip Mingotti finns med på bussen.
Stämningen är på topp och grabbarna ser fram mot matchen. Man njuter av situationen och har ingen som helst press på sig. Det känns i luften som om något stort är på gång.

 

Lagen har mött varandra fyra gånger tidigare denna säsongen. Karlskrona har vunnit tre av dessa matcher och Västerås har fått jubla vid ett tillfälle.
Vi hoppas och tror att denna statistiken förbättras ytterligare efter onsdagens möte.

 

Det här kommer bli matcher som kommer innehålla precis allt. Det är bara att spänna fast sig och njuta av vad som väntar…
Västerås har all press i världen på sig. Alla förväntar sig att man ska vinna första matchen hemma i ABB Arena Nord. Ett tungt ok att bära.
KHK kan bara njuta av stunden, har roligt och spela ut.

Jag tror att matchinledningen kan bli avgörande. Västerås kommer att trycka på gasen från start. Med en fanatisk hemmapublik i ryggen kommer de inleda i ett enormt tempo. Kan Karlskrona bara hålla emot de första tio minuterna, tror jag att man kan vända på matchbilden.
Med disciplinerat spel, bestämdhet i närkamperna och stark skridskoåkning så tror jag killarna åker hem med en seger i bagaget.

Matchen sänds på Viasat och Viaplay. Om man inte kan se dessa sändningar går det att följa denna thriller via VoiceTweet. Tjänsten finns i KHK appen och är gratis att använda. Start 18:55.
Fungerar i iPhone och iPad.
Ni har hela staun i ryggen grabbar!
Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren