Idag vänder det…

Idag spelar KHK på klassisk mark. På bortaplan väntar nämligen Brynäs IF. Tänk vad många stjärnor som lirat för den klubben genom åren. Imponerande!
Inför denna säsongen tippades Brynäs på den nedre delen av tabellen. Man har än så länge gett belackarna svar på tal. Laget parkerar just nu på en tredjeplats i tabellen och är bara två poäng från serieledning.

Jag tror ändå att det vänder för Karlskronas del idag. Laget visade mot Linköping att detta kommer bli riktigt bra. Nu behövs bara en vinst som kan ge laget lite självförtroende. Då kommer killarna att blomma ut på allvar.
Brynäs har inget monsterlag på pappret. Däremot tror man på varandra och fick redan i starten medvind. Man har sedan fortsatt att surfa på den vågen. Idag planar det ut.
Man kommer att ställas mot ett mycket hungrigt och taggat KHK. Detta är också ett riktigt prestigemöte. I Brynäs finns vår förra sportchef Stefan Bengtzen och Jonathan Pudas. Karlskrona har Brynäsbekantingarna Ove Molin, Michael Sundlöv och David Westlund under sitt beskydd.
Nu gäller det att spela kyligt och säkert första tio minuterna. Sedan blir det åka av…
Inga onödiga utvisningar, minimera misstagen och uppträd rejält i närkamperna. Då blir det en rolig eftermiddag.

 

Idag utgår VoiceTweet.

Mot 3 poäng!
Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren