Ny tuff utmaning väntar på ett hungrigt KHK och roligt för Maksim…

Torsdagens 3-4 förlust mot Örebro togs verkligen med mersmak. Med minsta medstuds hade alla tre poängen stannat i staun. Killarna i laget fick med garanti ett bättre självförtroende och råg i ryggen av insatsen. Det tar man med sig till dagens bortamatch mot Linköping.

KHK spelade senast med fart och det är nyckeln. Vi har ett snabbt lag och det måste förstås utnyttjas. Om man har farten med sig framåt får man den med sig bakåt när spelet vänder. Exakt så både vill och tror jag att Karlskrona kommer spela idag igen. Alexander Bergströms återkomst gav en enorm injektion. Han är inte bara en duktig hockeyspelare, han är också en vinnarskalle som driver på de andra. ”Berget” är knappast sämre med en match i kroppen…

Linköping ligger på en femteplats i tabellen och är hemmastarka. Vi kan räkna med att de kommer gå ut hårt för att ta taktpinnen. Då gäller det för KHK att ligga rätt i positionerna och minimera misstagen.

Jag tror på en högdramatisk fight som kommer vara jämn ända in i kaklet. Nu jobbar Vi tillsammans in nya poäng till staun.

 

Maksim Matushkin fick lämna KHK. Nu levererar han direkt i Västerås. Mycket roligt! Alltid en hjälte i våra ögon!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren