Samlas, Anfalla, Tagga, Synas = SATS mot SHL 16/17

Nu blir det negativt kval för Karlskrona HK. Efter lördagens förlust mot Rögle är nog de flesta överens om det. Ska vi då lägga oss ner och dö?
Självklart inte! Laget måste se till att hitta ett vägvinnande spel och självförtroende innan kvalet drar igång i mars månad.
Supportrar och sponsorer måste Samlas, Anfalla, Tagga, Synas = SATS mot SHL 16/17. Mer om detta längre ner i detta inlägg.

 

Först en liten tillbakablick på lördagens hemmamatch mot Rögle BK som slutade i moll. När Hesa Fredrik ljöd visade tavlan siffrorna 1-2. Det var en drabbning där bortalaget fick det ack så viktiga ledningsmålet. Karlskrona fick sedan jaga. Visst kvitterade man till 1-1 genom Jesper Olofsson innan perioden var över, men Rögle tog ledningen på nytt i andra perioden. KHK var sedan nära kvittering många gånger, men kunde aldrig sätta pricken över i:et.
Karlskrona svarade inte för någon av sina bättre matcher. Det märks i avgörande situationer att självförtroendet är stukat.
Det är bara att jobba vidare, för KHK ska spela i SHL säsongen 16/17!

Som jag skrev inledningsvis ska vi nu Samlas, Anfalla, Tagga, Synas = SATS mot SHL 16/17.
Supportern och grundaren av KHK i Norr Mr Oscar Boström har dragit igång en insamling till KHK. Den ska bidra till nyförvärv och att vi spelar i SHL 16/17. Man skänker ett valfritt belopp som oavkortat går till dessa ändamål. Tänk Er själva: Om tusen stycken skänker 500 kr var är det en halv miljon. Om femtusen skänker 100 kr var är det samma belopp. Så detta kan bli hur stort som helst! Alla bidrag är välkomna!

För att skänka använder man följande uppgifter: clearing nr 5681 och kontonr 1018291
Märk gärna meddelande med ditt namn om du vill!
(Swish nummer kommer anslutas till detta konto förhoppningsvis redan imorgon)

Oscar kommer även fixa fram ett informationsblad som kan skrivas ut och spridas på arbetsplatser och hos vänner.

Nu kära supportrar och sponsorer tar vi SATS tillsammans och visar att Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren