Intervju med Alexander Stensson J20

Jag fick chansen att ta ett snack med Karlskronas j20 spelare #13 Alexander Stensson.

Låt oss höra vad Alexander har att säga om de tre senaste bortamatcherna, där Karlskrona inte riktigt hade samma flyt med sig som motståndarna Linköping, HV71 och Frölunda.

En tuff helg Alexander, vad har du att säga om helgens matcher?

Jadu vi visste att vi hade 3 tuffa matcher framför oss och åkte upp med inställning att ta med så många poäng hem som möjligt! Vi började alla 3 matcherna med en bra första period, efter det kändes det lite som att luften gick ur oss o vi slutade spela vårt spel…tyvärr Dock hade vi framförallt en bra inställning inför sista mot Frölunda att vi ville in o föröka vända och kriga för varandra, dock fick vi ett bakslag direkt i den 3:e perioden när Frölunda gjorde ett mål i pp.. Tufft men kändes som vi lyfte oss i sista perioden

Bortalagen stod för alla målen, totalt 0-13. Var det mycket slarv som gjorde att vi gick mållösa där ifrån?

Ja det tycker jag vi får inte det drivet mot kassen som vi snackat om, där med faller en del skott bort som vi borde ta!

Ok vi lägger denna helg bakom oss och blickar framåt. På onsdag väntar match hemma mot Färjestad. Hur laddar ni upp för den?

Börjar med träning imorgon bitti på is vid 10:30 sen lite vila, mat osv.. sen Tror jag det blir lite snack innan eftermiddagsträningen, för att ta med de grejor vi gjorde bra för det finns alltid något positivt även i förlust sen, släppa de matcherna o Gör en riktigt bra sista träning innan matchen på onsdag för att vara redo för fight igen!

Trots tunga förluster, verkar lagandan ändå vara på topp i laget? Går ni in för 3p på onsdag?

Vi ska gå in med en ännu bättre inställning och ett härligt go för att kriga till oss 3 poäng!

Det låter bra! Tack så mycket och ett stort lycka till på onsdag när vi tar mot Färjestad BK hemma kl 19.