Vilken fantastisk människa Hånberg är och vilka härliga tränare Vi har…

Alla KHK supportrar är och ska också vara stolta över vårt lag. Det är en grupp som kämpar för varandra. En för alla och alla för en är något som verkligen stämmer in. Tränarna Pelle, Micke, Ove och Miro som har format gruppen måste förstås lyftas fram. I dessa rader tänkte jag lyfta fram människan och ledaren Pelle Hånberg.

Alla som träffat på Pelle i arenan, i staun, eller affären och på andra ställen vet att han alltid tar sig tid att byta några ord. När han tar till orda på presskonferenser och andra offentliga tillställningar, då talar han rakt in i hjärtat på lyssnarna/tittarna. Han försöker verkligen alltid dela med sig av sin tid. Undertecknad jobbar som lärare i särskolan. En gång kom Pelle dit och talade om moral och etik. Han ritade upp sin gyllene triangel innehållande kost, motion och sömn. Denna triangel blev en ledstjärna för eleverna.

Efter Karlskronas seger igår skickade jag ett sms till våran tränartrio. Svar kom strax därefter från dem. Pelles sms ser ni på bilden i rubriken. Mitt i all segerglädje inte bara hyllas grabbarna i laget, han skänker en tacksamhetens tanke åt de tillresta fansen. Det är stort, mycket stort!

När sedan Ove, Micke och Miro är lika underbara människor, då förstår man en stor del av varför det går så bra på isen. Visst behöver man hockeyspelare med skills, men tränarna måste också se människan under utrustningen/träningskläderna. De hyllar också med rätta alla fans och ger av sin tid. Vi ska vara stolta för vår förening, vårt lag och våra ledare!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren