KHK numret mindre i båda matcherna mot Lakers – Black Bugs imponerade!

IKarlskrona HK mötte Växjö Lakers både på fredags och lördagskvällen. Hemma i ABB Arena blev det förlust med 1-4 och i Vida Arena väntade ny torsk. Då med 4-0. Faktum är att KHK inte alls gör några dåliga matcher. Det är Växjö som just nu är Sveriges bästa lag.

Smålänningarna är så trygga i sitt spel och har ett självförtroende som kan försätta berg. I första mötet tog Karlskrona ledningen med 1-0 vilket höll sig till pausvilan. Det bekymrade inte Växjö någonting. Man var ändå nöjda med sitt spel. De är en riktig lagmaskin som bara maler på. Smålandslaget behövde bara 13.25 för att både kvittera och skaffa sig en 1-3 ledning. Därefter var matchen stängd.

Igår gör KHK en mycket bra förstaperiod och kunde mycket väl haft ledningen. Man klarar då också ut ett tre mot fem läge. Det stod 0-0 på tavlan när lagen gick till vila. Växjö fortsätter sin matchplan och på 11.01 i andra perioden går de fram till en 3-0 ledning. Då var det godnatt för Karlskrona och matchen slut.

Några som imponerade var Black Bugs. Den stora skaran KHK Supportrar stöttar verkligen laget i med och motgång. Stort och imponerande!

Vad mer kan KHK ta med sig från bägge dessa matcher? Man spelar en hockey som hade inneburit seger eller poäng mot många andra lag. Dessutom är Honken, Guter och Paulsson åter stridsdugliga.

Serien går vidare och nu ska Vi tillsammans vända den negativa trenden.