Stå upp för laget, stå upp för klubben, stå upp för varandra och stå upp för Dig själv!

Idag spelar KHK sin viktigaste match i klubbens historia, när man möter Timrå i en helt avgörande match där en SHL plats och 45 miljoner står på spel. Jag törs lova att Karlskrona aldrig kommer spela en mer betydelsefull match i framtiden heller.

Alla supportrar, sponsorer och volontärer har mönstrat för kamp. Vi kommer ge allt för att hjälpa Er i laget ute på isen. Det kan ni vara säkra på!

Så grabbar i laget. Susanne Dahlgren uttryckte det fantastiskt bra på radion idag. Jag vill bara spä på detta.

En del av Er har redan klart med annat lag. Ni kommer ALDRIG spela för denna hemmapubliken igen. Men vem vill smyga ut bakvägen? Ingen med kurage! Vem vill bli ihågkommen som en förlorare? Ingen! Så stå upp för laget, för klubben, för varandra, för de som gett Er föda – läs supportrar/sponsorer och för Er själva. Se till att ni rakryggade kan se Er själva i spegeln imorgon, nästa dag och nästa dag igen…

Idag ska ingen lämna isen utan att ha dyngsur tröja, massa blåmärken och utan att veta att man gett precis ALLT. Inget alibispel utan nu ska det vara all in! Tillsammans gör Vi detta till en magisk kväll som ni och vi kan berätta i generationer framöver.

Kom ihåg:

Sådana här dagar föds hjältar med stort H.

Vilka av Er orange/svarta kliver fram och tar den rollen ikväll? Svaret ska vara ALLA!

Ge allt, våga misslyckas, för då kommer Vi lyckas och njut av stunden.

Grabbar, många av Er kommer ALDRIG få spela en större match.
Ta chansen och bli VÅRA EVIGA HJÄLTAR!

Det är Vi som är KHK!

Klockan 18:30 börjar Vi Uppsnacket i Puckat – Välkomna!

/Peter KHKaren