KHK förblev obesegrade på försäsongen – Masa Er ut i arenan!

Idag spelade KHK sin sista försäsongsmatch. Seriekonkurrenten Pantern slogs tillbaka med 3-0 i NKT Arena. Därmed förblev KHK obesegrade på försäsongen.

Karlskrona har besegrat lag från finska högsta o andraligan, lag från HockeyAllsvenskan och topplag från division 1.

Visst är träningsmatcher just träningsmatcher. Men… Det här laget har visat att man har något extra. Visst är det ännu lite ungdomliga misstag, men det väger man upp med härlig energi, frenesi och fart. Det måste kännas hemskt att vara motståndare till dagens KHK. Motståndarna får ingen tid alls. Alla Karlskronaspelare är en pain in the ass. Framåt bjuder man på många delikatesser. Paulsson ser ut som i fornstora dagar. Nicke och Kurki har utvecklats sedan de var i KHK dressen senast. Ungdomarna och transatlanterna gör sitt jobb varje sekund.

Jag tog ett snack med Nicke Johansson om åren i Tingsryd och senaste säsongen i Oskarshamn. Inget lag har haft så bra sammanhållning som denna gruppen. De är extremt tighta.

Till alla Karlskronabor har jag en uppmaning: Masa Er ut i arenan! Det är dessa grabbarna värda. Ni kommer inte ångra Er!

Nu gör Vi seriepremiären mot Västerås på fredag till en folkfest. Ta med Er vänner, ovänner, släkt, arbetskamrater, damen eller herren på gatan.

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren