KHK besegrade Tingsryd och har börjat med sex…

Nya KHK spelade på söndagseftermiddagen derby mot värsta rivalen Tingsryd. Trots underläge med 2-0 i första perioden vände man på steken och när Hesa Fredrik ljöd stod det 2-3 på resultattavlan.

Efter en Camp KHK som inleddes på lördag förmiddag var det förväntansfulla Karlskronasupportrar som intog Nelson Garden Arena. De fick som ni kunde läsa i inledningen se Tingsryd göra både 1 och 2-0 i powerplay. Det utbröt trots detta ingen panik i nya KHK. Man fortsatte och mala på. Karlskrona var hela matchen bättre i spel fem mot fem. Innan första akten var färdigspelad hade man både reducerat och kvitterat.

I den andra perioden skapar KHK många heta målchanser. Till slut kommer också 2-3 genom Marcus Paulsson. Mycket välförtjänt!

I slutakten stänger Karlskrona matchen. TAIF har egentligen bara en riktig het chans och det var på matchens sista skott. Då gjorde Robin Johansson en monsterräddning.

Lyckan var stor bland såväl spelare som supportrar efter slutsignalen. Lyckan exploderade när klacken sjöng ”Den som inte hoppar är TAIFare”. Spelare och supportrar hoppade tillsammans i glädjeyra.

Därmed har KHK i helgen börjat med sex poäng av lika många möjliga. Vilken start på serien!

Missa inte att se Nya KHK på onsdag, då tar de emot BIK Karlskoga hemma i NKT Arena.