Sällan någon rök utan eld…

Detta inlägget ska handla om det som hänt i KHK senaste dygnet.

Som ni vet handlar det i alla grupper om kemi och det sociala samspelet. Vissa individer passar inte in i en grupp, men däremot i en annan. Detta var förstås ingen nyhet.

För ett tag sedan hörde jag att det var lite slitningar och infekterat i laget. Anledningen pekade åt ett håll. Exakt vad det rörde sig om, de detaljerna vill jag inte gå in på här i inlägget.

Däremot kan vem som helst konstatera att det inte är bra alls. Det sliter på gruppen, det tär på ”anledningen” och blir förstås också en börda för klubben.

Det perfekta är förstås i detta läget om ”anledningen” kan byta miljö. Något gruppen, föreningen och ”anledningen” själv tjänar på.

Jag tänker inte ta gift på att mina uppgifter stämmer, men jag är ändå så pass SÄKER att jag vågar basunera ut det här på bloggen.
Jag är inte ens orolig över att få ta på Mig någon dumstrut…???

Det är sällan någon rök utan eld…

Om jag har rätt, då kommer Vi idag garanterat få se ett lag som har roligt tillsammans och då kommer det också gå undan på isen.

Har jag fel får Vi se en helt annan effekt på isen.

Ikväll har Vi svaret. Vi syns i arenan och ute i Puckat för uppsnack.

Samtidigt vill jag hälsa Marcus Westfält välkommen till KHK. Detta är en ung kille som kan bli hur bra som helst.
Min spåkula säger Mig också att laget kommer FÖRSTÄRKAS UPP YTTERLIGARE inom närmsta dagarna.
Snart har Vi svaret på det också!

Jag påminner också om följande: Ni som var på Uppsnacket mot Leksand fick av vår sportchef veta att Vi har 12 spelare, några från dagens trupp och några nya redan klara för nästa säsong. STARKT JOBBAT!

Till sist:
Innan hemmamatchen mot Björklöven lovade ”R2” Miettinen i Puckat att KHK skulle vinna minst två av de tre kommande matcherna. Om det blir vinst hemma mot Almtuna idag, då är det löftet uppfyllt.
Så sitt lugnt i båten! Vi kommer att fixa detta.

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren