Angående försäljningen av Crandall

Det här inlägget ska handla om att KHK och Justin Crandall skiljs åt.

Folk verkar tro att laget gett upp alla ambitioner för att föreningen gör sig av med Justin. Så är inte fallet!
Idag var jag och åkte skridsko med Mina elever. I samband med detta gjorde Vi ett studiebesök i KHK’s omklädningsrum och såg en del av träningen.

Vi blev hjärtligt väl mottagna av såväl spelare som ledare. Det var en ”skön stämning” i omklädningsrummet. Mina elever gav laget klubbmärket gjort i trä. Se bild till inlägget! Detta satte de direkt upp ovanför taktiktavlan och meddelade att det alltid kommer sitta där. Laget fick också ett brev från eleverna hur de ska agera och vilken inställning de ska ha. Mycket uppskattat kan jag lova!

Spelarna sa att de saknade ”Ge Mig ett K”. Jag lovade att den ska Vi i publiken dra tillsammans resten av säsongen.

Den efterfäljande träningen bjöd på bra fart och go stämning på isen.
Lirarna vill vinna!

Sist jag testade lyfte ingen drake i medvind…

Jag tycker att det är mycket sunt av föreningen och ta ansvar över ekonomin. Något Vi supportrar borde vara glada och stolta över.
Det är slut med att blunda och köra på!

Imorgon tar Vi Almtuna!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren