Säsongskort…

Kära läsare!
En ny härlig sommardag. Det är också en dag närmare att våra hjältar går på is, oavsett lagtillhörighet.

Jag är säker på att många av oss njuter av semester och sommarvärmen, men samtidigt så kurrar det rejält i hockeytarmen.

KHK som brukar sälja otroligt mycket säsongskort, har ”bara” sålt 1203 stycken. Det börjar talas om kris och sviktande intresse pga förra säsongens kräftgång. Det snacket köper jag inte alls. Det är sommar och just nu vill gemene man ha sina surt förvärvade daler att lägga i semesterkassan. KHK har fyra försäljningstillfällen kvar. Dessa dagar är 29/7, 30/7, 31/7 och 1/8.

Jag är fullständigt övertygad att Leif och Valle på biljettkontoret får det svettigt i dagarna fyra…
När semesterfirandet är slut och ny löning har dundrat in på kontot, ja då gör folk slag i saken.

För vem vill missa höstens och vinterns hockeydramatik? Vem vill inte vara garanterad plats i arenan, när laget staplat några triumfer ovanpå varandra?

 

Undertecknad tror att KHK kommer att sälja 841 stycken kort till. Jag har nämligen tippat slutsiffran 2044 stycken. Detta skulle i så fall innebära en liten marginell minskning på säsongskorten, men det har då sin förklaring. Till denna säsongen finns det inte längre någon som har frikort. Min siffra skulle vara fantastiskt bra!

Spelarna har ett par veckors ledigt till. Sedan sätter de igång igen och strax därefter är det ispremiär. Närmare bestämt den 5 augusti. KHK har lovat att göra detta till något riktigt intressant och roligt event.

Säkerligen arrangerar även de flesta andra föreningar något extra på respektive lags ispremiär.

Blir solen för stekande, ja då vet Ni att svalkan är nära… Den 5/8 syns Vi i Telenor Arena.

Ha nu en fortsatt underbar sommardag och ta hand om varandra!

/Peter KHKaren