KHK möter Almtuna i ny viktig match

Foto: Peter Andersson

På torsdagen är det dags att åter klä på sig våra vackra matchtröjor. Det är då dags för en ny superviktig batalj. Denna gången är det Uppsalalaget Almtuna som kommer till Telenor Arena.

Vi är inne i ett mycket viktigt skede av serien och varje poäng är mycket betydelsefull. Därför är det extra viktigt att alla Karlskronabor nu visar sitt stöd och fyller upp arenan. Publiken måste bli vår sjätte spelare!

Almtuna började serien stabbigt, men man har verkligen rätat upp sig. Från att ha varit en klar kandidat till negativt kval är man nu bara fyra poäng från en playoff plats.

Senast förlorade man en tuff och jämn bortamatch mot hemmastarka Rögle. Slutresultatet blev där 5-4.
Räkna med ett revanschsuget gäng som kommer till Karlskrona. Almtuna är ett skridskoskickligt lag och har snabba spelvändningar. De kommer säkert självmant låta Karlskrona föra spelet för att sedan slå till i giftiga kontringar.

KHK får inte underskatta motståndet. Det ska det inte heller vara någon risk för.
Ett tidigt mål vore guld värt. Då tvingar man per automatik Almtuna att gå framåt och KHK kan få de snabba spelvändningarna istället.
I vilket fall som helst gäller det att vi kommer igång med vår skridskoåkning redan från första sekunden.
Laddade spelare och en taggad hemmapublik ska se till att de tre poängen stannar i staun.

Simon Karlsson är sjuk och Filip Mingotti tillkommer. Kassen vaktar denna gången Patrick Galbraith. Hur kedjorna ser ut få Ni veta i KHKaren live med start 18:00.

Du som inte kan se matchen live, kan följa den via VoiceTweet i KHK appen.

Bäddat för dramatik…

Fram till Vi hörs:

Ta väl hand om varandra och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, för Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren