KHK intar hovet

Under tisdagen väntar en mycket, mycket svår bortamatch för KHK. Karlskrona ställs då mot mesta Mästarna Djurgården i ett kokande Johanneshov. Läs mer:

Under tisdagen väntar en mycket, mycket svår bortamatch för KHK. Karlskrona ställs då mot mesta Mästarna Djurgården i ett kokande Johanneshov.

Djurgården har toppform för dagen, man har förstärkt laget med erkänt skickliga Jens Jakobs, man har kniven på strupen att vinna om man ska vara med i topp tre fighten och på Hovet har man alltid ett grymt publikstöd i ryggen.

Hur ska då KHK kunna besegra Djurgården?

— Det gäller att killarna inte får för stor respekt av inramningen i den stora arenan. Det har hänt många lag att man åkt och tittat upp mot läktarhavet, fått gummiarmar och vips har man fått ett par mål i baken.
— Grabbarna måste förstås vara på tårna redan från första sekunden. Djurgården kommer att starta i ett vansinnigt tempo och trycka tillbaka Karlskrona. Då gäller det att spela ”äckligt disciplinerat”. Hitta de enkla lösningarna och var inte rädda att slå sarg ut.
— Det kommer vara extremt viktigt att förstapassen sitter, så att vi kan utnyttja vår fart i spelvändningarna.
— Karlskrona vann i ”sudden” senast man besökte Hovet. Det gäller att plocka fram den känslan.

Hela staun kommer att följa matchen och hålla sina tummar. Detta kommer bli något alldeles extra.

Ni som inte är på plats och som inte heller kan se matchen någonstans, kan ändå följa dramatiken. 
Ladda bara ner KHK-appen gratis och gå in på VoiceTweet. Där kan Du välja att få automatiska uppdateringar. Då kommer ni få höra vad som händer på isen.

Fram till Vi hörs:

Var rädda om Er och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, för Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren

One Response to "KHK intar hovet"