Marschallkampen

En utmaning till alla KHK supporters.

Beaver Blogg (Mikael ”Bävern” Johansson) och jag pratade lite om matcheventet, stämningen i arenan och vad man kan göra för att piffa upp det lite grann. Denna diskussionen hade vi på medlemsmötet i förra veckan.

Idétorka är det inte, utan det finns nog hos oss alla, utan det är att genomföra idéerna som är grejen.

Vi sa att vi skulle utmana Er i publiken att ta med sig en marschall till matchen hemma mot BIK Karlskoga den 22 januari.

Vi sätter ut marschallerna på bra ställen, typ rondellerna uppe vid arenan och nere vid korsningen och längs med vägen upp till arenan. Vi kommer anvisa var de skall stå.

Självklart så finns det en liten utmaning till företagen runt KHK. Utmaningen är att man ska skänka 1 Kr per tänd marschall till Alexander Bergströms insamling mot cancer.
De företag som är med i denna kampen kommer självklart att få bra med reklam i utbyte, på de bägge bloggarna KHKaren och Beaver blogg.

Du skickar Din anmälan till mikael.johansson@karlskronakanalen.se . OBS! Man kan enbart anmäla sitt företag till mailadressen ovan!

Resten löser vi åt Er.

Du som publik/supporter tar bara med Dig en marschall, så tar hjälper Vi Dig på plats.

Vi hörde av oss till KHK marknad med vår idé, men där var intresset för detta projekt svalt. Vi låter oss inte nedslås av detta, utan kör förstås på.

Vi tycker det är snyggt med marschaller och att det ger en festlig inramning. Om det sedan kan genera några kronor till välgörande ändamål, är det förstås en härlig bonus.

Beaver blogg och KHKaren har härmed startat en utmaning till alla i publiken, som har tänkt gå på matchen KHK-BIK Karlskoga 22/1. Tag med en egen marschall till matchen och tänd den. Vi skapar tillsammans en skön marschallfest utanför Telenor Arena och slår samtidigt ett slag för kampen mot cancer.

Vi hoppas att Du antar utmaningen…

KHKaren och Beaver Blogg

3 Responses to "Marschallkampen"