Seriefinal och Marschallkampen

På onsdagen smäller det till rejält i Telenor Arena. Det väntar seriefinal mot BIK Karlskoga. Det är verkligen bäddat för en hockeyfest med stort H.

Samtidigt går Marschallkampen av stapeln. Vi ska tillsammans förvandla detta till en ljusfest och samtidigt stöttar Vi Alexander Bergströms insamling mot cancern. Glöm inte att ta med Dig en marschall eller två… ;) Vi visar var Du kan ställa den. Inramningen kommer bli femstjärnig redan utanför arenan.

Matchen då?

Självklart ska man ha höga förväntningar när ettan möter tvåan i serien. Det här kommer bli fart, fläkt och krig på isen.
Allt i publikens smak!

BIK Karlskoga spelar en tuff och frän hockey. Man spelar alltid på gränsen mellan det justa och ojusta.
KHK måste förstås stå upp mot detta redan från första nedsläpp.
BIK Karlskoga är ett mer fysiskt lag än Karlskrona. Å andra sidan ser jag KHK som ett något skridskoskickligare gäng.
Att båda lagen kommer vara taggade till tänderna, behöver vi inte ens fundera över. Den här matchen kommer att ha alla ingredienser som tänkas kan och vi kan rikta in oss på en riktig nagelbitare.
Jag både hoppas och tror att KHK tar hem spelet med hjälp av sin fart i spelet och av att vi på läktarna blir den extra spelaren.
Det är nu Vi tillsammans ska visa att Det Är Vi Som Är KHK!

Vill Du ha det senaste från båda lagens tränare? Vill Du höra Bengtzen junior och senior? Detta och mycket mer kan Du uppleva på plats i KHKaren live. Start 18:00. Välkomna!

Du som inte har möjlighet att se matchen på plats eller på annat sätt, har ändå ett alternativ. Ladda ner KHK-appen gratis och följ dramat via VoiceTweet.

Fram till Vi syns och hörs: Var rädda om Er och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, för Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren

Vi är med i Marschallkampen:

www.eksjohus.se

www.ekonominavigation.se

www.blomsterkiosken.se

www.wip.se

www.call4u.se

www.holmgrensbil.se

www.starsnstripes.se