KHK ställs mot Rögle borta inför ett fullsatt Lindab Arena

Karlskrona HK har två svåra bortamatcher kvar, innan det väntar ett välförtjänt uppehåll.
Redan på torsdagen är det dags för den första av dessa. KHK åker då till Ängelholm för att ta sig an Rögle BK.
Hemmalaget är mycket formstarka. Man har i de senaste bataljerna besegrat Asplöven, Djurgården, Björklöven och Södertälje.
Nu kommer man att ha ett enormt publikstöd. Fem stycken storsponsorer har sett till att det är gratis inträde. Detta gör att Lindab arena kommer vara knökfull.
Vi kan räkna med att Rögle vill ta taktpinnen i matchen redan från första sekunden. Man kommer bäras fram av en fanatisk hemmaskara.

KHK måste vara med från start. Det gäller att spela smart och använda insidan. Då kommer vi att få våra lägen. Karlskrona får absolut inte bli stressade. Då kommer Rögle bara att ösa på mer. Det gäller alltså att stå emot den värsta anstormningen från start. När Rögle sedan lekt romen av sig, då kan vi ta över centimeter för centimeter på isen.
Med Smotherman och Bergström på skadelistan, är det än mer kollektivet KHK som ska fixa poängen hem till staun.
Om inte snöovädret blir för tufft, kan Karlskrona också räkna med fint stöd på läktarna. Både supporterbuss och personbilar kommer att rulla mot Skåneland.

Ni som inte kan vara på plats kan se matchen på TV. Har Ni inte denna möjligheten går det utmärkt att följa dramat via VoiceTweet i KHK appen.
Var rädda om Er och alla i Er omgivning!
Och glöm inte…
Du vandrar aldrig ensam, För Det Är Vi Som Är KHK!
/Peter KHKaren

One Response to "KHK ställs mot Rögle borta inför ett fullsatt Lindab Arena"