Slutspurten börjar med Troja hemma

Efter ett kortare uppehåll är det dags för KHK att ge sig in i slutspurten av HockeyAllsvenskan.

Det är sannerligen ett stentufft program som väntar. På tjugotvå dagar ska Karlskrona HK spela tio matcher!

Det är nu som det gäller. Agnarna ska skiljas från vetet. Allt är som upplagt för spänning, dramatik, nagelbitande, rysare, publikfester och massa känsloyttringar.

Vi tar en snabb titt på på förutsättningarna.

Fyra lag gör upp om de tre första platserna. Om KHK tar en av dessa är man direktkvalificerad för Kvalserien till SHL. I den serien spelar de tre första lagen, två lag från SHL och vinnaren av Förkvalserien. Västerås, Malmö, Karlskrona och Karlskoga slåss om de eftertraktade platserna.

Om KHK inte är bland de tre, då kommer man att spela en Förkvalserie. Lag 4-7 möter varandra och vinnaren går till Kvalserien mot SHL.

Tisdag kväll börjar dramat i Telenor Arena. Då väntar gästande Troja Ljungby. Smålänningarna parkerar just nu under strecket för negativt kval. Man får dock inte stirra sig blind på detta faktum.
Troja har fått en riktig nytändning efter ett tränarbyte och man har också förstärkt upp truppen.
Man spelar en positiv anfallshockey med mycket skridskoåkning som sitt signum. Troja åker till Telenor Arena med tankar att överraska.

KHK måste åka mycket skridsko. Det får inte finnas minsta uns av underskattning och man måste nu börja sätta sina chanser igen. Jag ser gärna att vårt pp nu börjar att fungera. Om dessa ingredienser uppfylls, ja då stannar poängen i Karlskrona.

Du som vill ha det allra senaste från lagens tränare och som vill lyssna till annat skönt hockeytugg, tar Dig till KHKaren live som startar 18:00. Välkommen!

Har Du inte möjligheten att komma till matchen och inte heller kan se den via dator, finns ett annat alternativ. Ladda ner KHK appen och följ matchen via VoiceTweet.

Nu gott folk så släpper vi mentaliteten det gaur inte. Istället samlar vi oss under samma fana och visar att allt går.

Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren

One Response to "Slutspurten börjar med Troja hemma"