HOCKEYFEST när KHK har hemmapremiär i Förkvalet mot SHL

Alla Karlskronabor kan stolt sträcka lite extra på sig. På torsdagen inleds nämligen Förkvalet till SHL. För första gången någonsin, ska ett lag från Karlskrona vara med i en kvalserie mot den högsta serien i svensk ishockey. Vem vill missa denna HOCKEYFEST med stort H och när historia skrivs?…

För motståndet i första omgången står Mora IK. Dalmasarna inleder med två bonuspoäng i Förkvalserien. KHK står på tre bonuspinnar när pucken släpps. Om Mora vinner matchen går de upp på fem poäng och har då passerat Karlskrona. Går KHK segrande ur striden har man plötsligt sex pinnar och har då fått en drömstart.

Mora är ett skridskoskickligt gäng, som vill spela med fart. Man är också finurliga i sitt spel och många gånger får man se det oväntade. Däremot gillar inte Mora att bli satta under press i egen zon. Då brukar de få problem.
Dalkarlarna gjorde en lugn träning på onsdagseftermiddagen i Telenor Arena. Man såg mycket laddade ut och det är upplagt för en riktig thriller.

KHK är som vi vet också mycket skridskostarka. Den här gången är det extra viktigt att vi stressar Mora i deras zon. Då kommer vi få många härliga lägen. Sanna mina ord!
Vårt första och andrapass måste sitta. Detta är en detalj som jag tjatat om tidigare. Just för att Karlskronas spel är beroende av denna ingrediensen. När KHK kommer med fart, ja då är de svårstoppade. 
Alexander Bergström svarade för en mersmakande comeback mot Björklöven. Med en match innanför västen lär han vara ännu vassare. Alexander är inte bara en enormt duktig hockeyspelare, han betyder också mycket med sin närvaro. 
Junioren Viktor Lundberg som var så duktig i sin debut senast får förnyat förtroende. Mycket roligt!

Sunes Hörna inleds 18:00 och där får Ni bland annat höra båda lagens tränare, ni får info om hur formationerna ser ut, se Filip Cruseman och Jimma Svensson utfrågas på scen. Det vankas ännu fler gäster. Vilka får Ni se på plats.
Alla hälsas hjärtligt välkomna!

Du som av någon anledning inte kan vara på plats, kan följa upplösningen via VoiceTweet i KHK appen. Välkommen!

Alla vill vara med när historia skrivs. Vi gör tillsammans detta till en HOCKEYFEST utan dess like. 
Du har väl skaffat Dig en biljett?
Vi syns i arenan!

Glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, För Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren

One Response to "HOCKEYFEST när KHK har hemmapremiär i Förkvalet mot SHL"