En ny thriller väntar…

Karlskrona HK hann inte fira segern mot Mora någon längre tid. Redan på lördagen är det dags för ny het och dramatisk fight. I Förkvalserien möter KHK denna gången Rögle BK från Ängelholm. 
Skåningarna vann i första omgången på bortaplan. Man besegrade då BIK Karlskoga på straffar.

Inför andra omgången ser tabellen ut så här:

Karlskrona 1 1 0 0 3 6
BIK Karlskoga 1 0 1 0 -1 5
Rögle 1 0 1 0 1 3
Mora 1 0 0 1 -3 2

Om Rögle besegrar Karlskrona går man upp på samma poäng. Skulle däremot KHK ta full pott står man på nio poäng och då skiljer det plötsligt sex pinnar mellan lagen.
Med andra ord en mycket viktig match för bägge kombattanterna.

Rögle BK är svårslagna hemma i Lindab Arena och man har alltid ett starkt publikstöd i ryggen. Vi kan räkna med att pågarna från Skåne kommer trycka gasen i botten från start. Då kommer det att gå undan.

Kan KHK bara stå emot anstormningen från början, ja då tror jag på en riktigt lycklig utgång av denna thriller.
Karlskrona har fått tillbaka nyckelspelare efter nyckelspelare och senast mot Mora visade man samma takter som i uppstarten av HockeyAllsvenskan.
Kan laget bara fortsätta på den inslagna vägen med mycket skridskoåkning och precisa passningar, då tror jag att man åker sönder hemmalaget.

Mycket folk från staun kommer förstås att ta sig till Ängelholm, för att stödja KHK på plats. Det är bäddat för en riktig hockeyfest.

Alla som är hemma kan också uppleva dramatiken och festen. Redan klockan 14:30 är det uppsnack på Stars and Stripes.
Där väntar telefonintervju med tränare, gäster, hockeyquiz, auktion och massa andra roligt.
Pucken släpps 16:00.

Om Du inte kan vara på plats där heller, ja då kan Du följa uppsnacket, ställa frågor och vara med och tävla om fina priser i Stars appen eller här på KHKaren.se. Klicka på KHKaren live.

Matchen kan Du följa gratis genom VoiceTweet i KHK appen. Du får ett hett referat om Du ställer in på automatisk uppdatering.

Nu laddar Vi för att gemensamt jobba hem tre nya fina poäng till staun.

Var rädda om Er och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, för Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren