Förkvalseriefinal i Telenor Arena

På måndagskvällen bjuds det på Förkvalseriefinal i Telenor Arena. En mycket stor händelse förstås. KHK förlorade senast mot Rögle på bortaplan. Nu ska revanschen utkrävas. Den här matchen kommer innehålla precis allt man kan önska. Det kommer bli en kamp utan dess like och man kommer kunna ta på stämningen i Telenor Arena.

Tabellen är just nu rena rama getingboet:

Rögle 2 1 1 0 3 6
Karlskrona 2 1 0 1 1 6
Mora 2 1 0 1 -1 5
BIK Karlskoga 2 0 1 1 -3 5

När Karlskrona förlorade mot Rögle i lördags, då drog man på sig allt för många utvisningar och var emellanåt för passiva.
De två ingredienserna måste bättras till, samtidigt som vi spelar med fart.
Rögle kommer säkert vara förberedda på att KHK kommer köra för fullt redan från första nedsläpp. Skåningarna kommer att välja sina tillfällen med omsorg, när man sticker i snabba spelvändningar. I kvalmatcher är det alltid krig på isen och denna batalj kommer inte vara något undantag. Det kommer bjudas på en härlig underhållning och spelar KHK sina kort rätt är det upplagt för att poängen stannar i staun.

Nu ska vi i publiken hjälpas åt att bjuda in till en härlig stämning och ljudkuliss. Vi ska bli den extra spelaren på isen.

Sunes Hörna inleds 18:00 med båda tränarna och intressanta gäster. Då får ni veta exakt hur laget formerats. Välkomna!

Du som inte kan vara på plats i Telenor Arena, kan följa den gratis via VoiceTweet i KHK appen.

Missa inte NYHETEN! Minuterna efter match kan Du på vägen hem höra en intervju från någon spelare/ledare. Detta i VoiceTweet. Vi hörs där!

Hockeyfest väntar och vi syns i arenan!

Du har väl biljett?…

Var rädda om Er och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, För Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren