Godnatt KRIF, spänning i båda Kvalserierna och Kellman klar för KHK

På onsdagskvällen hade KRIF sin sista chans att hänga på tåget i Kvalserien mot HockeyAllsvenskan. Det gick dock inget vidare, då man förlorade med 1-3 hemma mot Vita Hästen.

Hemmalaget brände denna afton på tok för många powerplay lägen. Vita Hästen hade tio stycken tvåminutare och inte vid något tillfälle frälste KRIF hemmafansen.

Därmed är KRIF kvar på noll poäng efter tre spelade omgångar och tåget har förstås gått.
Bara 993 på läktarna och det är förstås en stor besvikelse. Med tanke på tabelläget så lär inte fler komma nästa gång och Kvalserien kan bli en mycket dyr historia för klubben.

För Vita Hästen ser det ljust ut. Full pott och allt talar i nuläget för att man återfinns i HA säsongen 14/15.
Piteå som på tisdagen överraskande vann över Troja är ny tvåa.

Precis under strecket skuggar Tingsryd och Björklöven. Dessa två lag möttes på onsdagen. Löven hade en 3-1 ledning på hemmaplan, men TAIF kom tillbaka och vann i sudden. Stor matchhjälte blev Markus Persson. Imponerande av smålänningarna!
Fortsättning följer..

I Kvalserien mot Elitserien tog Rögle en mycket tung skalp, när man bortabesegrade Västerås med 3-4. Här tog man ledningen med 1-4 och höll sedan undan anstormningen från hemmalaget.

Örebro besegrade samtidigt AIK med 3-1 inför saliga hemmasupportrar. Närkingarna toppar därmed Kvalserien utan något poängtapp.
Djurgården fick revansch efter derbyförlusten mot AIK senast, då man hemma på Hovet nollade Malmö. Slutresultatet stannade vid 3-0 och Djurgården är därmed ny tvåa i tabellen.

Dramatiken fortsätter på fredag…

Joel Kellman är nu tillbaka i KHK på allvar. KHKaren har vetat om att det var på gång. Hemmasonen som lånades in från HV71 under säsongen skrev under onsdagen på för Karlskrona. Det är ett tvåårskontrakt och det ska bli underbart att fortsätta Joels utveckling. Det är alltid extra roligt när egna produkter återvänder till fadershuset.

Varmt välkommen hem igen!

Fram till Vi hörs…

Var rädda om Er och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, För Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren