Misstagen fällde KHK – Chans till snabb revansch och tomten kommer tidigt i år…

Karlskrona HK förlorade fredagens hemmamatch mot Växjö Lakers med siffrorna 1-4. Matchen var betydligt jämnare än vad resultatet visar. Jag skulle till och med vilja påstå att KHK i långa stunder var det bättre laget.

Varför förlorade då Karlskrona?
Sanningen är att KHK straffades hårt för sina misstag. I SHL har man inte råd med detta. Då blir det torsk, oavsett hur bra man spelar i övrigt. Samtidigt finns det massor av positiva bitar att ta med sig. Laget spelar nu med en helt annan fart än tidigare.

Två stora legender fick en välförtjänt hyllning för sina insatser i klubben. De jag talar om är förstås Jimmie Svensson och Timo Leinonen. Ni är alltid i våra hjärtan!

Redan idag kan KHK få revansch på Växjö. De bägge lagen möts i Vida Arena.
Jag tycker det är ett utmärkt läge för att dela ut en käftsmäll tillbaka. Kan vi bara behålla farten i spelet och samtidigt ta bort misstagen, ja då ligger vägen öppen för att ”skrälla” uppe i Småland. Växjö lär dessutom komma in på isen med lite underskattning efter gårdagens triumf. För egen del blir det garanterat ett spel på lången idag. Oddset 9,40 på en tvåa, låter som att tomten kommer tidigt i år. Ho,Ho,Ho!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren