KHK spelar i Elitcupen och snackade med ”Honken”…

Ikväll startar Elitcupen i Uppsala. Deltagande föreningar är hemmalaget Almtuna, Brynäs och Karlskrona HK.

KHK går in i Elitcupen imorgon, då man ställs mot Almtuna. Ikväll spelar Brynäs vs Almtuna och på lördagen avslutas arrangemanget med matchen Karlskrona-Brynäs.

Vilka förhoppningar ska man då ha på fredagsmatchen? Almtuna har ett mycket intressant lagbygge och jag skulle bli förvånad om man inte är med i serietoppen. Det rör sig ändå om ett motstånd som huserar i Hockeyallsvenskan och KHK är förstås ett bättre lag. Men… Trots att det nu är en cup är det ändå en träningsmatch i mängden. Lagen tränar på olika saker. Karlskrona har nu fått tre träningsmatcher i kroppen och jag törs utlova en riktigt hygglig prestation imorgon. Som vanligt är resultatet helt utan intresse i dessa kamper.

Jag samtalade en halvtimma med ”Honken” på lördagseftermiddagen under KHK-KRYSSEN. Han tycker att man låg helt i fas. Vidare sa Johan att han tyckte att KHK styrde matchen mot Malmö senast, men att 4-5 misstag gjorde att man föll. Han betonade också att det är bra att misstagen kommer nu. Det är då man kan rätta till dem. Johan såg verkligen fram emot säsongen. Man hörde hur laddad han var. Det kommer en intervju med ”Honken” längre fram.

Det är Vi som är KHK!

/ Peter KHKaren