Tre Kronor fick revansch, Blekinge har allt i egna händer, Steelers storsatsar och premiär för KHK J20


Lördagens träningsmatch mot Finland blev en munsbit för Tre Kronor. Hemma i Scandinavium visade Sverige de finska Lejonen var skåpet ska stå. Det var faktiskt klasskillnad när de svenska grabbarna höjde tempot. Slutresultatet 6-3 var hur rättvist som helst.

Även om det bara rörde sig om en träningsmatch så märktes det tydligt att linjerna i spelet nu börjar sätta sig. Längtan efter World Cup är nu ännu större…

KHK J20 inleder seriespelet på tisdag med hemmamatch mot Växjö Lakers. Grabbarna är förberedda och laddade. Karlskrona har ett mycket intressant lag på pappret. De besegrade nyligen Kalmars A-lag och de sistnämnda vann sedan borta mot Mörrums A-lag med 1-5. Då förstår ni att det är bra klass på laget. Ge killarna ditt stöd genom att åka ut till arenan och titta på matchen. Start 19.00.

Blekinges TV-pucklag går som tåget. Efter 7-0 segern mot Gotland på söndagen har man nu allt i egna händer. Vinst i matchen mot Södermanland som startar 15.45 och man är vidare. Lets go Blekinge!

Olofström Steelers storsatsar verkligen i division 2. Igår gjorde man klart med tre nya transatlanter och därmed har man hela fem spelare från andra sidan Atlanten. Man har också en spelande tränare vid namn Teemu Elomo som har 3 guld i SM-liga och ett guld i EHL. Detta kan väl bara gå raka vägen till division 1?…

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren