KHK jagar sjätte raka segern, Snack med Ove och VoiceTweet


Ikväll jagar Karlskrona HK sjätte raka segern i SHL. En imponerande segersvit som nu kan förlängas. För motståndet står Växjö Lakers och matchen spelas i Vida Arena.

Smålänningarna har en uttalad målsättning och den är att bärga klubbens andra SM-Guld. Så spelarna vet verkligen att de måste leverera. Nu kommer Växjö från färsk match. Så sent som igår spelade man och vann mot München. Om det är en fördel eller nackdel med så tätt matchande kan diskuteras fram och tillbaka. En sak är klar. Man kommer vilja vinna denna derbymatch inför hemmapubliken. Räkna med ett taggat Växjö som kommer starta i hiskligt tempo.

I Karlskrona saknas avstängda Emil Larsson och skadade Marcus Paulsson. Junioren Joseph Jonsson  får då chansen. Hur mycket speltid han får är oklart enligt Ove Molin, som jag slog en signal till. Det är mycket pp och bp. Man kommer att matcha för att vinna fighten. Ove berättade också att laget ska spela precis som i de senaste matcherna.

Nu jobbar Vi hem 3 nya poäng till det bästa orangea laget. Ni har hela staun i ryggen grabbar!

Om Du inte kan vara på plats i Växjö eller kan se matchen på annat sätt finns en lösning. Via VoiceTweet i KHK appen kan Du följa matchen gratis. Gå in på Live och klicka på pratbubblan. Välj auto-play. Välkomna!

Det är Vi som är KHK!

Peter KHKaren