Nu är mungiporna uppåt och resan fortsätter

Tänk vad en seger kan betyda mycket. KHK besegrade i lördags Mora och det var verkligen en thriller innan man kunde andas ut. När Hesa Fredrik ljöd visades de befriande siffrorna 2-1 på jumbotronen.

Det var ingen match som bjöd på något skönspel. Kampen betydde så mycket för båda lagen. Det var nervöst, krampaktigt och massa med hjärta. Underbart!

En seger betyder så mycket för alla i och kring laget. Spelarna får bort många kilon från sina axlar och en dos självförtroende. Det betyder mycket även för alla som jobbar i föreningen. Att få känna positiva vibbar och känslan över att nu vänder Vi på skutan. För sponsorer betyder det också mycket. Dels för klubbhjärtat, men även för att det är roligare och synas på vinnande sidan. Vi supportrar har törstat efter en seger och några har inte kunnat hålla inne sin frustration på sociala medier. Nu har nästan alla ett nöjt leende och lugnet har lagt sig även i det sociala medieflödet. Några finns det förstås som inte kan glädjas ens vid triumf, utan väljer att istället såga. Men de bryr jag mig inte om. De slår säkert upp ögonen varje dag och utbrister: ”Sablar jag vaknade idag också…” Vi andra gläds och tankar energi.

Frölunda hemma är nästa batalj. En stentuff match förstås. Men tillsammans ska vi se till att poängen stannar i staun. Ju större de är, desto tyngre faller de.

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren