Fler legender, fullt ös och så enkelt kan Du beställa…

Lördag i almanackan och KHK möter Mora i en riktig thrillerkamp.

Samtidigt är det premiären med stort P. I arenan slår Puckat upp portarna klockan 16:00. Den nya hamburgerian och baren bjuder in till goda burgare med tillbehör och underhållning på hög nivå.

Sedan tidigare vet ni om att underhållning på scenen börjar 17:00. Kvällens huvudgäster är legendarerna Sverker Torstensson, Harri Rindell, Göran Svan och Nisse Jonsson. När uret visar 17:30 ringer Vi Håkan Loob för en intervju.

Nu är det också klart att andra gamla hjältar kommer finnas på plats. Eller vad säga om namn som Börje ”Ulven” Ulvebäck, Calle Forsmark, Bröderna Malmborg, Christer ”Kirre” Pettersson, Lars-Göran ”Sibbe” Sirbäck, Classe Åström och Gunnar Nordin. Med andra ord ett smörgåsbord av läckerheter för den hockeyintresserade.

Underhållningen kommer fortsätta i pauserna och efter matchen. Där kommer ni kunna ställa Er egen fråga till gästerna. Då finns Det också en DJ på plats i DJ-båset. Så passa på att svänga de lurviga till härliga noter.

Det går att beställa smarriga burgare och god dryck på ett väldigt smidigt sätt.

1. Ta fram KHK appen. Tryck på F som i Fast Track. Välj vad Du vill ha.

2. Betala med Ditt swish-konto.

3. Gå till baren och scanna av Din QR-kod som Du erhållit.

4. Hämta Din beställning i FastTrack kassan.

5. Njut av Dina inhandlade läckerheter.

Livet ska vara enkelt! :-)

Nu fyller Vi arenan och Puckat!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren