Orättvisa – Far åt skogen och Vi är här för att stanna!

KHK kom med seger över Örebro i bagaget och tog isen i besittning med nyvunnet självförtroende när Djurgården väntade på bortaplan.

Man inledde också lördagskvällen mycket piggt. Men… Det är omöjligt att vinna en hockeymatch när man har Djurgården, hela Johanneshov och fyra clowner mot sig.

I första perioden har Karlskrona TIO (10) utvisningsminuter och Djurgården NOLL (0). Visst var några av utvisningarna korrekta, men likvärdiga incidenter friades helt åt andra hållet. Trots detta stod det bara 1-0 till Djurgården. Till de svartvita pajasarna har jag ett råd: Slå upp orden KONSEKVENTA och RÄTTVISA! Kan ni sova gott inatt, då kan ni också söka upp ordet SAMVETE!

Resten av matchen var en lika stor parodi. Djurgården gör 2-0 i powerplay och när sedan KHK reducerar till 2-1, ja då blir målet obegripligt bortdömt. Kunde Guter hjälpa att han får en knuff i ryggen? Självklart inte! Cirkus svartvit levererade det ena jönseriet efter det andra matchen igenom.

I pausen mellan andra och tredje perioden uttalade sig en frustrerad Guter till Aftonbladet. ”De vill få ut oss ur ligan”. Så sant, så sant! Tragiskt, men man kan inte blunda för sanningen. Laget var då rejält nertryckta och att det rann iväg till 7-0 i tredje perioden säger jag inget om. Någonstans går smärtgränsen, när man inte är beredd på att ha allt och alla mot sig.

I de första två perioderna visade laget att man verkligen är på rätt väg. Med en normal rättskippare hade det varit en jämn och oviss fight inför avslutningen.

Till de svartvita, SHL och hela hockeySverige: Ikväll märktes det verkligen att ni vill ha ut Karlskrona från högsta serien. Svaret blir entydigt: Ni kan dra åt skogen! Oss packar ni ALDRIG ner i en kasse och kastar ut! Vi är i SHL för att stanna! Oavsett vad ni vill.

Nu är Vi förberedda på fler slag och knivhugg i ryggen. Både spelare och supportrar. Då blir Vi ännu starkare. Vi ger Oss ALDRIG och Vi är som STARKAST när hela världen är emot Oss. Att Vi skulle vika Oss? Det gaur aldrig att få Oss att kapitulera. Ni vill ha strid och det ska ni få. Nu har ni taggat Oss ännu mer och gjort Oss till en stor sammansvetsad enhet.

Ni ska passa Er för Vi är KHK!

/Peter KHKaren