Hokus, Pokus – Honken!

KHK besegrar Brynäs på bortaplan med 1-4. Johan ”Honken” Holmqvist som värvades för en del av de insamlade medlen kastades in i hetluften direkt. Vilken comeback karlen svarar för! Han visade inga tecken på ringrost överhuvudtaget. ”Honken” motade 29 av 30 skott och hade räddningsprocenten 96,67.

Johannes Jönsson har gjort många lika bra matcher under säsongen. Det är inte där magin ligger. Med Johan ”Honken” Holmqvist in i truppen uppträder killarna på isen helt annorlunda. ”Honken” ställer krav på sina medspelare. Oavsett om han vaktar kassen eller är båsöppnare. Gud nåde den som inte gör sitt jobb. När Johan talar, då lyssnar alla. Det är ingen som ifrågasätter med den meritlistan. Han ingjuter också självförtroende till sina lagkamrater.

”Honkens” inträde i laget är det bästa som kunde hända KHK. Oavsett om Johannes eller Johan vaktar målet i kommande matcher kommer Vi få se ett lika alert KHK som i dagens match – Var så säkra! Hokus, Pokus – Honken!

Hela laget gör idag en fantastiskt bra insats och blomsterkvastar delas ut till alla. Rosor är också de tillresta Karlskronasupportrarna värda – Stort!

Nu laddar Vi för tisdag. Då väntar Luleå och det är också dagen då Mr KHK ska tackas av. Kom och hylla Tobbe Karlsson!

Det är Vi som är KHK!

Peter KHKaren