Lotteri och event…

Till nästa säsong har jag ett förslag till KHK. Förslaget är både ett lotteri och ett event.

Så här går det till: 1000 lotter som kostar 1000 kronor styck. Lotterna säljs till den sista september. Slå på stora trumman och marknadsför lotteriet.

På sista hemmamatchen i oktober, november, december, januari och februari dras en vinnare som får 100.000 kronor.

I första periodpausen rullas två stora hjul in som är numrerade från 0 till 9. Första hjulet snurras Och allt kan följas på jumbotronen. Oavsett siffra är ju 100 potentiella vinnare kvar. Sedan så snurras andra hjulet. Oavsett siffra är 10 potentiella vinnare kvar.

När det är andra periodpausen rullas ett hjul in med siffror från 0 till 9. Om de 10 lyckliga som har chansen finns på plats i arenan får de komma ut på isen. Hjulet snurras och en lycklig vinnare får 100.000 friska kronor. Det är inte slut där… Man tigger ihop nio sidovinster till de som var med inför sista hjulet. Elgiganten vill kanske skänka en tv, Maxi matcheckar osv…

Lotteriet skulle ge KHK en halv miljon rakt ner i kassan. Jag är helt säker på att lotteriet skulle bli en stor snackis och det skulle bli ett härligt event sista hemmamatchen i varje månad med massa folk på plats. För vem vill inte vara på där och bevittna detta?…

Man har dessutom 5 chanser på 1000 att vinna 100.000 Kr och 45 chanser på 1000 att vinna en sidovinst.

Vilket lotteri kan erbjuda något liknande?…

Vad tror ni om detta?

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren