Väntat – Tack för denna tiden – Blicka framåt

Idag blev det offentligt att KHK och Charlotte Gustavsson går skilda vägar. Detta var i min värld mycket väntat, då jag vetat om det sedan en tid tillbaka. Ibland är man som skapta för varandra, andra gånger är det inte så. Man kommer till vägs ände.

Charlotte ska ha ett stort tack för sin tid i Karlskrona HK. Hon har velat massor, lagt ner mycket tid/energi, men tyvärr har hennes visioner inte räckt ända fram. Varför det blivit så tänker jag inte spekulera i nu. Nöjer mig med att tacka för tiden i klubben!

När det blir förändringar gäller det att plocka fram det positiva. Då Charlotte valde att sluta istället för att KHK saupp samarbetet sparas en del pengar. Med en ny ledare vid rodret kommer klubben kunna ta en färdriktning dit alla vill dra. På sikt blir detta ett starkare KHK!

Jag är helt övertygad om att den tillfälliga ledningsgruppen kommer lösa arbetsuppgifterna på ett mycket tillfredställande sätt. Så sitt ner i båten!

Klubben går nu in i mycket viktiga månader, oavsett om det blir kval eller inte. Då behöver alla dra åt samma håll. Glöm inte det!

Vi är i SHL för att stanna! Jag har sett många HockeyAllsvenska matcher denna säsongen och jag törs lova: Spelar laget som de ska, då finns det inte på världskartan att Vi åker ur i ett eventuellt kval. Det finns inget lag i årets HA som håller den klass AIK gjorde första säsongen KHK fick kvala. För skojs skull kan ni ta en blick på vilken trupp AIK hade den gången…

Nu har KHK ett bättre lag än då. Så tillsammans kommer Vi att fixa detta!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren