Stå upp för KHK – Nu börjar kriget!

Redan nu vet man om att krutröken kommer ligga tät över NKT Arena ikväll. Klockan 18:30 släpps pucken mellan Karlskrona vs Timrå och därmed är kriget igång. En SHL plats ska bestigas och Vi kommer få se blod, svett och tårar innan detta slaget är över.

Det är nu som staden ska göra det tillsammans. Ingen kan vinna detta kriget ensam. Ute på det vita slagfältet kommer våra styrkor göra allt de kan och lite till. Men de behöver också stöd och hjälp av civilbefolkningen. Så det är dags för alla att bege sig till NKT Arena ikväll. Det är nu Vi ska visa hela Sverige att i Karlskrona gaur det att göra allting.

Molin, Aaro, Miro och Tobbe har förberett sina styrkor in i minsta detalj. Krigsplanen är uttänkt och man vet hur Timrå ska slås tillbaka. Vill Du veta mera hur kriget ska vinnas? Då ska Du vara på plats i Puckat 17.30 där Vi får veta det senaste i Uppsnack. Välkommen!

Klä Er för strid så syns Vi i arenan!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren