Sätt sista skottet – Nu avgörs det…

Ikväll klockan 19.30 släpps pucken mellan Karlskrona HK och Timrå IK. Luften darrar av spänning.

Det känns som sista skjutningen i skidskytte. KHK har fyra raka träffar och sitter sista skottet har man Guldet – läs SHL platsen. Pulsen är hög och det är en enorm anspänning. Det är nu man inte får darra på manchetten. Skulle det ändå bli bom har man två extraskott att ta till. Men då kommer nerverna… Så snälla låt Oss sätta sista skottet ikväll.

Det är uppdukat för en hockeyfest utan dess like. Mycket, mycket folk väntas till arenan. Du har väl säkrat din biljett?… Detta får Du inte missa!

Vill Du veta det senaste om laget? Kom då till Puckat. Klockan 18:30 börjar uppsnacket och självklart finns någon från laget där. Det är extremt viktigt att fylla på alla depåer innan en sådan här kraftansträngning, så ta något gott och äta o dricka medan Du lyssnar. Välkommen!

Vi syns i arena och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, för det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren