Tre nya bra namn presenterades och en önskan…

På onsdagen hade KHK sin andra sillyträff och tre nya namn presenterades.

André Nordstrand som är en bekanting. Han spelade senaste säsongen i vårt J-20 Superelit lag där han svarade för 40 poäng på 38 matcher. Tjugåringen var lagkapten och en av de bärande spelarna i laget. Den Huddingefostrade ynglingen är under kraftig utveckling och blir mycket intressant att följa.

Josef Ingman som blev ”åldermannen” idag med sina tjugotre år. Josef är en välskolad spelare som fostrats i Modo. Nu kommer han närmast från KRIF. Ingman var där bästa backen. Det här är en offensiv backpjäs som är bra på rören. Gjorde 20 poäng på 34 matcher i Kallingetröjan. Är redo för nästa steg och här finns potential att bli ett stort utropstecken.

August Nilsson som värvas från Växjö Lakers. Gjorde nio matcher med svenska mästarna i SHL. Fick även lira två CHL matcher. Nittonåringen var en riktig backklippa i Växjös J20-SuperElit lag. På 41 matcher gjorde han 27 poäng och var assisterande lagkapten. Nilsson fick också göra tre matcher med Småkronorna. August är ingen man flyttar på i en handvändning. Är 189 cm lång och väger 88 kilo. Kan bli hur bra som helst!

Välkomna grabbar!

Nu ser Vi redan fram mot nästa silly i nästa vecka!

Till sist har jag en önskan. Värva tillbaka Alexander Viklund. Inför gångna säsongen fick han lämna KHK efter fyra säsonger i klubben. Jag saknade honom redan i SHL. Jag vet… Alexander är ingen flashig lirare som öser in poäng. Men han gör sitt jobb varje dag. Är bra på skridskorna och i en brunkarfemma skulle han visa alla unga spelare vad som krävs. Skulle växa i den rollen. Denna säsongen hade vi ingen som kunde jaga livet ur motståndarna. Viklund spelade gångna säsongen i Västervik och de hade som bekant en tung säsong. Alexander gjorde det ändå bra med 24 poäng på 52 matcher. Nu skulle han komma revanschsugen. Dels för att senaste säsongen inte var kul och så självklart för att visa att KHK inte skulle gjort sig av med honom. Är kontraktlös nu…

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren