Säsongens första triumf för KHK

Efter förlust i premiären hemma mot Björklöven, hade Mats Lusth ingjutit nytt mod i Karlskronaspelarna när Mora väntade på bortaplan.

Det var ett mycket taggat KHK som intog isen och man spelade extremt disciplinerat. Man bjöd inte på någonting. Storspelande Marcus Hellgren i kassen fick mycket god hjälp av uppoffrande forwads och backar. För den sakens skull var man inte ofarliga framåt när man vände på spelet.

Efter två perioder stod det fortfarande 0-0. I tredje akten tog KHK över mer och mer. Med 3.34 kvar på matchklockan kommer förlösande 0-1. Liljegren skickar trissan mot Moramålet och till slut kan Malmölånet Linus Cronholm peta in pucken.

Mora jagade därefter en kvittering, men kom aldrig riktigt nära.

En mycket skön trepoängare som ger arbetsro.

På onsdag är drt ny fight hemma i NKT Arena.
Då kommer Södertälje på besök.

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren