Nu ska ”kringlorna” brännas och ny ”Puckad” fråga väntar…

Onsdag i almanackan och då väntar ny hockeymatch i NKT Arena. KHK tar sig an Södertälje. Det är bäddat för en riktig toppfight.

”Kringellaget” var mångas seriefavorit när serien drog igång. Man väntar dock ännu på sin första trepoängare. I premiären hemma mot Mora gick matchen till förlängning. Med bara sex sekunder kvar av ”sudden” var dalkarlarna ofina nog att göra 1-2. Senast borta mot Timrå gick det ända till straffar innan hemmalaget kunde avgöra och vinna med 3-2. Nu kommer man till staun för att försöka ta full pott.

KHK inledde bra i premiären hemma mot Björklöven och tog också ledningen med 1-0. Man var sedan ytterst nära att utöka till 2-0. När gästerna från Umeå istället kvitterade till 1-1, då var det som att hela laget fick en kollektiv magsup. Man tappade luften och började uppträda virrigt, samtidigt som ”Löven” fick luft under bladen och trampade på. 1-5 slutade matchen och det var ingen godkänd insats.
Senast var det Mora borta och Karlskronas iskrigare hade verkligen ”Lusth” till revansch. KHK spelade ”äckligt diciplinerat” för att citera en gammal KIK tränare. Med 0-0 på tavlan efter två perioder kunde Karlskrona raka in matchavgörande 0-1 i slutakten.
Nu ska ”Kringlorna” från Södertälje brännas och andra raka segern bärgas.

Räkna med att detta blir en tät och hård fight, där Vi på läktaren kan vara den viktiga extraspelaren som avgör. Tagga!

Redan klockan 18:00 inleds uppsnacket i Puckat med båda lagens tränare.
Då fortsätter också TÄVLINGEN!
Missade Du första frågan får Du en chans att svara på den nu. Samtidigt kommer förstås fråga två. Precis som senast är delpriset en sittplatsbiljett till nästa match. Det exklusiva förstapriset är ännu hemligt.

Varmt välkomna!

/Peter KHKaren