KHK gjorde säsongens bästa bortamatch mot serieledarna – Vi är på gång!

Karlskrona HK ställdes ikväll mot serieledande Växjö Lakers på bortaplan i Vida Arena. När Hesa Fredrik ljöd visade siffrorna 2-1 till hemmalaget.

Trots förlusten finns det massa glädjeämnen. Det är var den bästa insatsen på bortais den här säsongen. Det kunde likaväl slutat med 1, 2 eller 3 poäng till Karlskrona. Vid ställningen 1-1 i tredje perioden låg KHK på för ett ledningsmål. Då kontrar istället Växjö in segermålet. KHK hade sedan flera chanser till kvittering.

Det märks att vändningen är på gång. Med kvällens spel mot serieledarna väntar många sköna poäng framöver. Det syns att spelare, supportrar, föreningen och sponsorer knutit näven i byxfickan. Vi är på ”G”!

Mission SHL 18/19 går vidare!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren